Portada > Actualitat > Notícies > Es publica el cens provisional de les eleccions agràries

Es publica el cens provisional de les eleccions agràries

28/12/2020

Les persones que necessitin modificar alguna de les dades del cens, tenen fins al 15 de gener per a presentar al·legacions de manera telemàtica

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya té previst celebrar les eleccions agràries a finals del primer trimestre del 2021. Es tracta d’uns comicis que es convoquen cada cinc anys per a determinar la representativitat de les organitzacions agràries.

L’administració ha publicat el cens provisional de persones electores, un llistat que és important revisar per poder exercir el dret a vot. En cas que sigui necessari modificar alguna de les dades que hi apareixen, s’han de presentar al·legacions de manera telemàtica. El termini finalitzarà el proper 15 de gener. Aquestes es resoldran abans del dia 29 de gener per tal que la Generalitat pugui publicar el cens definitiu.

Degut a la pandèmia de la COVID-19, hi haurà alguns canvis en aquestes eleccions i només s’hi podrà exercir el vot de manera electrònica. El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca té previst habilitar uns punts d’acompanyament per ajudar les persones que necessitin un assessorament a l’hora de fer la votació.

Arxivat a: General
Tractor