Portada > Actualitat > Notícies > Les visites guiades, una aposta turística per donar a conèixer la vila

Les visites guiades, una aposta turística per donar a conèixer la vila

30/12/2020

Durant el 2020 s’han organitzat diferents sortides que han tingut una bona resposta i han permès mostrar el patrimoni arquitectònic, social i cultural de Piera

L’Ajuntament ha volgut fer una valoració sobre les visites guiades que s’han dut a terme aquest 2020 i que han permès donar a conèixer la Piera Medieval i la Piera Moderna. Aquests nous productes turístics es van posar en marxa al mes de juliol i desembre, respectivament, i s’han vist lleugerament afectats per la incidència de la COVID-19. Tot i així, s’han dut a terme complint totes les mesures de seguretat previstes per a evitar els contagis. 

L’afluència de visitants ha estat important, tot i les limitacions de mobilitat i aforament, que han fet que, en alguns casos, les persones hagin canviat la data de la visita o, fins i tot, hagin desistit de dur a terme l’activitat. En total, 113 persones han participat en aquestes sortides mensuals, el gruix del qual, 102, ho ha fet en les sortides per conèixer la Piera Medieval. Excepte en les primeres visites, en que les persones participants eren majoritàriament veïns i veïnes de la vila, gran part dels visitants procedeixen del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès i el Penedès. Pel que fa a les impressions de les persones participants, les enquestes realitzades indiquen una valoració de 4,45 punts sobre 5, el que mostra una bona acceptació per part de la ciutadania. 

La voluntat del consistori és seguir apostant per aquestes visites guiades durant l’any 2021 i aconseguir la seva consolidació com a eina per donar a conèixer la vila i atraure nous visitants. Les sortides de la Piera Medieval s’oferiran cada primer diumenge de mes i els de la Piera Moderna cada tercer diumenge de mes, i tindran un preu de 5 euros per persona (només els adults). Les inscripcions s’hauran de fer a través del web www.anoiapatrimoni.cat.

Arxivat a: Turisme
Visita guiada Piera Medieval
Visita guiada Piera Medieval
Visita inaugural Piera Moderna
Visita inaugural Piera Moderna
Piera Medieval
Piera Moderna. De la vinya a l'estiueig