Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant el benestar i la salut de la gent gran

Fomentant el benestar i la salut de la gent gran

12/01/2021

El Canal Taronja ofereix classes de gimnàstica els dimarts i dijous d’11 a 12 h amb la voluntat de potenciar l’activitat física entre les persones de més edat

Amb la intenció de fomentar l’activitat física entre la ciutadania i, especialment, entre el col·lectiu de més edat, la regidora de la gent gran recomana les classes de gimnàstica que ofereix Canal Taronja. L’objectiu és promoure un envelliment actiu i saludable, mantenint i/o millorant la condició física i alhora, intentant preservar l'estat emocional de les persones. Aquesta iniciativa, que ja es va oferir l’any passat, està impulsada en aquesta ocasió des del Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada.

Aquest espai s’oferirà fins al mes de juny tots els dimarts i dijous d’11 a 12 h. Inclou dues sessions de 30 minuts de gimnàstica suau i 30 munits més de gimnàstica amb més intensitat, segons el grau d’autonomia i condició física de cada persona. L’activitat està conduïda per Isabel Gallego, monitora d’exercici físic amb una llarga trajectòria en l’activitat física per a persones adultes i grans.

Arxivat a: Gent gran
Canal Taronja - classes de gimnàstica
Activitat física per a la Gent Gran