Portada > Actualitat > Notícies > Llistat d’admesos i exclosos per cobrir una plaça d’agent de la Policia Local

Llistat d’admesos i exclosos per cobrir una plaça d’agent de la Policia Local

15/01/2021

Els aspirants poden consultar si continuen en el procés de selecció i, en cas d’haver estat exclosos, tenen deu dies hàbils per a presentar reclamacions

L’Ajuntament de Piera ha publicat el llistat d’aspirants admesos i exclosos en el procés de selecció per cobrir una plaça d’agent de la Policia Local de Piera, mitjançant el sistema de concurs de mobilitat horitzontal. Aquest procés estava destinat a agents en actiu que per motius geogràfics o vincles personals o familiars vulguin traslladar el seu lloc de treball a la vila de Piera. També per aquells professionals que prefereixin marxar a treballar fora del seu municipi per garantir més distància amb la ciutadania en la seva feina. Les persones que superin el procés de selecció però no aconsegueixin la plaça, passaran a formar part d’una borsa de treball per a cobrir futures vacants, baixes o necessitats puntuals.

Els que no superin aquesta primera fase del procés, tal i com estableixen les bases, tenen deu dies hàbils a partir de la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, per a formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió. Els motius són, majoritàriament, la manca de documentació requerida, no acreditar els coneixements adquirits o no haver aportat el justificant de pagament que dóna dret a la realització de l’examen. 

Podeu consulteu el llistat d’admesos i exclosos en el document adjunt.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local

Arxius adjunts