Portada > Actualitat > Notícies > L’estació de Piera comptarà amb un aparcament tancat per a bicicletes

L’estació de Piera comptarà amb un aparcament tancat per a bicicletes

27/01/2021

Aquest nou servei, impulsat per Ferrocarrils de la Generalitat, s’incorporarà a un projecte més ampli, en el qual treballa el consistori, per a modernitzar la plaça

Els pierencs i pierenques que fan ús de la bicicleta en els seus desplaçaments podran utilitzar un nou servei que s’instal·larà properament a la plaça de l’estació. Ferrocarrils de la Generalitat  ha iniciat el procés de licitació per a la construcció d’aparcaments tancats i segurs per a bicicletes en diferents estacions de la línia que connecta Barcelona amb el Baix Llobregat i l’Anoia, entre les quals hi ha l’estació de Piera. L’objectiu de Ferrocarrils és incrementar el nombre de parades de tren amb aquest sistema i arribar així al màxim nombre de persones usuàries.

A Piera, aquest nou aparcament s’emmarcarà en un projecte més ampli en el qual treballa actualmente l’Ajuntament amb la voluntat de modernitzar i actualitzar la plaça de l’estació. Així mateix, la seva instal·lació facilitarà els desplaçaments de casa a l’estació als veïns i veïnes que viuen als diferents barris i pobles de Piera.

Arxivat a: Transports
Estació de Piera