Portada > Actualitat > Notícies > S’elabora un codi de conducta per als alts càrrecs municipals

S’elabora un codi de conducta per als alts càrrecs municipals

27/01/2021

La ciutadania pot fer aportacions i suggeriments fins 5 de febrer i es tindran en compte abans de la seva aprovació definitiva

L’Ajuntament treballa en l’elaboració d’un codi de conducta dels alts càrrecs municipals que ha d’establir els principis ètics i les normes a seguir per part dels representants polítics en el desenvolupament de les seves funcions. La ciutadania té fins al proper dia 5 de febrer per a fer les seves aportacions i suggeriments, que es tindran en compte abans d’aprovar el text definitiu.

El codi pretén determinar els valors ètics que han de formar part del dia a dia institucional. Així mateix, determina els criteris establerts per a un bon govern i que han de servir per a millorar l’actuació dels ens locals, com el foment de la participació, la satisfacció de l’interès públic general, la col·laboració entre administracions i la transparència i rendició de comptes davant la ciutadania. El document estableix també la creació d’una Comissió de Seguiment que ha de servir com a mecanisme de control intern que asseguri el compliment d’aquesta normativa.

Arxivat a: Administració local
Ajuntament