Portada > Actualitat > Notícies > Actes del Dia de la Dona 2021

Actes del Dia de la Dona 2021

10/02/2021

Des de la Regidoria d'Igualtat de gènere s'han organitzat una sèrie de propostes que pretenen reflexionar sobre les desigualtats existents i posar en valor el paper de les dones en la nostra societat. Aquestes propostes han estat organitzades amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Piera, i es complementaran amb actes organitzats per altres entitats de la vila com l’Eixam o Barjaules.

 

Dia 6 de març

10h Taller "Posem-nos Ulleres Liles" . Un taller amb exercicis pràctics per "llegir imatges" i crear-ne de noves. Es realitzarà a la plaça del peix amb inscripció prèvia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

17h Espectacle cultural: Memòries líquides. Veus dels safareig. Amb Rosa Vendrell al Safareig de la Plaça de la Sardana. Aforament limitat

18h al Teatre Foment. Cicle de Teatre Feminista amb la companyia Actriüs i el Grup de joves actrius de l'Escola de Teatre de Piera. 

 

Dia 7 de març

11h a la Façana lateral de la Nau del Sanahuja. Grafiti mural + taller "pintem teles" amb Clàudia Barrachina i Kènia Boada. Organitzat per Eixam amb la col·laboració de l’Ajuntament

17h al Parc del gall Mullat, tenyim Piera de lila. Organitzat per Barjaules


Dia 8 de març (Dia de la dona treballadora)

12h Aturada institucional davant de l'Ajuntament de Piera amb lectura del Manifest

19h a la plaça del peix: Concentració 8M i lectura del manifest. Organitza Barjaules

Arxivat a: Igualtat de gènere
dia de la dona