Portada > Actualitat > Notícies > Consulta pública sobre l’elaboració de dues normatives municipals

Consulta pública sobre l’elaboració de dues normatives municipals

01/03/2021

La ciutadania pot fer les seves aportacions al voltant d’una nova ordenança de transparència i administració electrònica i del regalament de la deixalleria

L’Ajuntament de Piera ha posat en marxa un procés per fomentar la participació de la ciutadania en l’elaboració de dues normatives municipals. L’objectiu és recollir les opinions i suggeriments dels veïns i veïnes de la vila, així com de les organitzacions més representatives potencialment afectades per les dues futures normes: l’ordenança de transparència i administració electrònica i el reglament de la deixalleria. 

En el primer cas, l’objectiu és aprovar una ordenança que garanteixi la transparència de l’activitat pública i l’accés a la informació, i que inclogui els principis de l’administració electrònica fent efectiu el dret de la ciutadania a accedir electrònicament als serveis públics municipals. 

En el cas del reglament de la deixalleria, l’objectiu és actualitzar la normativa existent per adaptar-la a les necessitats actuals a fi de protegir el medi ambient, i la salut i benestar de la població. Aquesta norma ha de recollir, entre d’altres aspectes, els drets i les obligacions de les persones usuàries. 

 Les persones interessades en participar en aquesta consulta pública tenen 10 dies hàbils per donar les seves opinions i fer els seus suggeriments des de la publicació d’aquest anunci al web municipal. 

Podeu ampliar la informació en els enllaços adjunts.

Arxivat a: Participació ciutadana
Tràmits en línia