Portada > Actualitat > Notícies > La ciutadania pot escollir la millor disfressa del Carnaval virtual

La ciutadania pot escollir la millor disfressa del Carnaval virtual

02/03/2021

Fins al proper dissabte, dia 6 de març, els veïns i veïnes poden votar per la que considerin la disfressa guanyadora, que s’emportarà el premi que s’atorga per votació popular

Aquesta setmana es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de disfresses virtual organitzat per la regidoria de Cultura amb l’objectiu que tots els pierencs i pierenques poguessin gaudir de la celebració del Carnaval. De l’11 al 17 de febrer, les persones participants van fer arribar les seves fotografies per correu electrònic.

Recordem que en l’àmbit familiar, es premiarà el millor vestuari, el més divertit i el més nombrós. En la categoria infantil, hi haurà un premi al millor super heroi o la millor super heroïna, al millor príncep o princesa i a la disfressa més divertida. Aquests premis seran escollits per un jurat presidit per la regidora de Cultura, Anna Pallerols, i format per diverses persones anònimes de la vila.

A més, tant en la categoria infantil com en la categoria d’adults, existeix un premi que s’atorga per votació popular. La ciutadania té fins al 6 de març per votar la que considerin la millor disfressa a través del formulari que trobareu en l’enllaç adjunt.

Els guanyadors es donaran a conèixer el proper diumenge dia 7 de març a les 18 hores a través de les xarxes socials municipals. 

Arxivat a: Cultura
Carnaval