Portada > Actualitat > Notícies > Reforç extraordinari del Servei d’Ocupació Local

Reforç extraordinari del Servei d’Ocupació Local

23/03/2021

S’obre un procés de selecció per a cobrir una plaça de prospector/a per donar suport al departament d’Empresa i Ocupació durant un període de sis mesos

L’Ajuntament de Piera ha iniciat un procés selectiu per a la contractació d’un prospector/a laboral, que ha de permetre reforçar el Servei d’Ocupació Local durant un període de sis mesos. Entre les seves funcions hi haurà la d’estudiar i conèixer la tendència del mercat laboral local, definir una cartera de serveis de l'entitat per a difondre-la entre el sector empresarial del territori, fer visites i detectar les necessitats de les empreses pel que fa llocs de treball vacants i definir els perfils demandats per les empreses d'acord amb el model de selecció per competències. La contractació será parcial, de 21 hores i mitja setmanals, i estarà finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2020.

Entre els requisits dels aspirants, caldrà tenir una llicenciatura o grau en qualsevol especialitat, acreditar el coneixement corresponent al nivell de suficiència de català (nivell C) i carnet de conduir B. En el procés es valorarà l’experiència profesional en orientació laboral i en tasques comercials, la formació específica i les aptituds a través d’una entrevista personal.   

Les persones que vulguin accedir al procés de selecció hauran de presentar una instància i la documentació requerida preferentment de manera telemàtica a través de la seu electrónica de l’Ajuntament. En cas de no ser posible, es podrà presentar de forma presencial a qualsevol dels registres de l’Ajuntament de Piera concertant cita prèvia. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 7 d’abril.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Prospector/a laboral