Portada > Actualitat > Notícies > Noves contractacions a través de plans d’ocupació

Noves contractacions a través de plans d’ocupació

26/03/2021

Les subvencions rebudes han permès contractar 5 operaris per a un projecte de millora de les voreres i una jove en pràctiques que realitza tasques de suport administratiu

En el marc del projecte Treball als Barris, l’Ajuntament de Piera ha rebut una subvenció per a la contractació de 5 persones desocupades durant un període de 9 mesos. La selecció es va fer entre les persones derivades del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Entre els requisits, havien de ser persones aturades residents al nucli antic de Piera, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats i que no cobressin la prestació per desocupació. A més, l’Ajuntament va prioritzar aquelles persones que no havien participat en altres plans o programes de foment de l’ocupació de l’Ajuntament durant els 12 mesos anteriors a l’oferta actual.

El projecte d’aquest any, en el qual hi participen aquestes 5 persones, consisteix en el manteniment de voreres i l’adequació per a fer-les més accessibles, reposició de pilones, i actuacions de pavimentació com la que ja s'ha fet en el carreró de l'anitc CAP, situat dins el casc antic, l’àmbit d’actuació aprovat pel SOC al 2010.  

D’altra banda, dins la convocatòria ‘Contractació en pràctiques de joves inscrits a la Garantia Juvenil’, l’Ajuntament va rebre una subvenció per contractar una persona menor de 30 anys, recent titulada i inscrita a la Garantia Juvenil i al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupada.

Amb aquesta subvenció es va poder contractar una auxiliar administrativa, que treballarà a l’Ajuntament durant  sis mesos  i realitzarà tasques de suport administratiu als diferents departaments del Centre de Serveis la Bòbila.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Treball als Barris