Portada > Actualitat > Notícies > Noves contractacions a través de plans d’ocupació

Noves contractacions a través de plans d’ocupació

12/04/2021

L’Ajuntament de Piera incorporarà dos tècnics per donar suport als departaments de Recursos Humans i Contractació i un/a auxiliar administratiu/va

En el marc del Pla de reactivació de l’ocupació per a l’any 2021 de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Piera contractarà tres persones desocupades per a realitzar diferents tasques en la corporació municipal. Els llocs de treball ofertats són dos places de tècnic mig (A2) a jornada competa, per donar suport als Departaments de Recursos Humans i Contractació, i un/a auxiliar administratiu/va, també a jornada completa, per realitzar tasques d’introducció de dades, digitalització, actualització de continguts, actualització de bases de dades i altres corresponents  a la categoria. Les contractacions seran per un período de set mesos i mig.

Les persones que vulguin presentar-se a la convocatòria hauran d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupat (DONO) i no cotitzar en cap dels règims de la Seguretat Social. També es tindrà en compte el fet de no haver participat en altres plans d’ocupació o programes de foment de l’ocupació de l’Ajuntament de Piera durant els 12 mesos anteriors a la convocatòria.

Les bases i la convocatòria del procés de selecció es poden consultar a la Seu electrónica. Per accedir-hi caldrà fer arribar una instància, on es farà constar que es reuneixen les condicions exigides a les  bases i s’adjuntarà la documentació requerida. Es podran presentar preferiblement de manera telemática o presencialment a qualsevol dels registres de l’Ajuntament de Piera, concertant prèviament cita per cumplir amb els protocols establerts en matèria de salut per la COVID-19. En el cas de presentar-ho al Centre de Serveis la Bòbila, caldrà trucar al telèfon 93 776 00 76 (ext. 1); per a presentar-ho al registre general de l’Ajuntament, caldrà trucar al telèfon 93 778 82 00. El termini de presentació de la documentació per optar a aquests llocs de treball finalitzarà el 23 d’abril de 2021.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Plans d'ocupació

Arxius adjunts