Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta una nova edició de l’Anoia eBike Tour

Es presenta una nova edició de l’Anoia eBike Tour

10/05/2021

S’han obert les inscripcions per a participar en aquest esdeveniment turístic i esportiu que se celebrarà els dies 5 i 6 de juny amb l’objectiu de potenciar el patrimoni de la comarca

El passat dijous dia 6 de maig, l’Ajuntament de Piera va participar en la presentació de l’Anoia eBike Tour, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia i els Ajuntaments d’Igualada, Castellolí i Capellades. Es tracta d’un esdeveniment turístic i esportiu, no competitiu, que se celebrarà els dies 5 i 6 de juny i que tindrà parada a Piera. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el patrimoni i la gastronomia i permetre que la ciutadania i els visitants descobreixin l’entorn natural de Piera i de la comarca de l’Anoia, consolidant així el turisme sostenible, coherent i conscient dins dels segments slowtourism i cicloturista familiar. 

La prova tindrà un recorregut distribuït en dues etapes: la primera, de 67 quilòmetres, sortirà d’Igualada i passarà per la Pobla de Claramunt, Capellades i Cabrera d’Anoia fins arribar al Bedorc i Piera on es farà una aturada per dinar i descansar, tornant després per Castellolí i la Pobla fins arribar de nou a Igualada, on s’oferirà una degustació de productes de l’Anoia; la segona etapa, de 52 quilòmetres, sortirà també d’Igualada en direcció a Òdena i Castellolí on es farà una aturada per esmorzar abans de continuar el recorregut de tornada a Igualada. A la plaça de l’Ajuntament s’oferirà un vermut musical. 

Les persones que hi vulguin participar podran escollir entre fer només una de les dues etapes o fer-les totes dues. Més informació i inscripcions a http://www.ebiketour.es.

Arxivat a: Turisme
Presentació eBike Tour