Portada > Actualitat > Notícies > La 24a Festa de l’Esport Català premia dos pierencs de renom per la seva trajectòria esportiva

La 24a Festa de l’Esport Català premia dos pierencs de renom per la seva trajectòria esportiva

19/05/2021

Toni Bou va ser escollit millor esportista català de l’any 2020 i també es va fer un reconeixement pòstum al que va ser secretari general de l’Esport Josep Lluís Vilaseca

El passat 18 de maig es va celebrar la 24a Festa de l’Esport Català, un esdeveniment que premia els esportistes més destacats de la temporada així com aquells que mereixen un reconeixement especial per la seva trajectòria. 

El premi al millor esportista del 2020 va ser per al pierenc Toni Bou, Campió del Mundial d’Indoor i Outdoor de Trial, i que es manté com l’esportista català amb més títols mundials. Bou no va poder assistir a la gala perquè s’està recuperant d’una lesió al peroné però, tot i així, l’organització va contactar amb ell en directe. 

Un dels moments més emotius va ser el reconeixement pòstum que es va oferir al també pierenc Josep Lluís Vilaseca. Set secretaris generals de l’Esport es van unir per fer aquest homenatge al que va ser secretari general de l’Esport i figura clau de l’esport català dels últims 40 anys. 

La gala també va premiar, entre d’altres, al primer equip de futbol femení del FC Barcelona; a l’Aina Cid, com a millor esportista catalana del 2020: a David Martín com a millor entrenador; i a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Arxivat a: Esports
24a Festa de l'Esport
24a Festa de l'Esport