Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Piera rebutja la violència en el món de l’esport

L’Ajuntament de Piera rebutja la violència en el món de l’esport

25/05/2021

El consistori vol mostrar el seu suport al club AE Piera després del comportament d’alguns espectadors/es que el passat cap de setmana van dirigir crits i insults contra una àrbitra

L’Ajuntament de Piera lamenta els fets del passat cap de setmana en el partit que enfrontava els equips benjamins de l’EF Gavà i l’AE Piera, quan alguns espectadors/es van destinar crits, insults i comentaris masclistes a una de les àrbitres del partit. Des del consistori pierenc es rebutja qualsevol tipus de violència en el món de l’esport, especialment, aquestes conductes que malauradament es continuen veient en alguns camps de futbol i no són un bon exemple per als nostres infants i joves.

L’Ajuntament vol mostrar el seu suport al club, l’AE Piera, i més concretament a l’equip directiu i el personal tècnic que des de fa molts anys realitzen una gran tasca formativa potenciant la pràctica esportiva al municipi i fomentant valors com el respecte, l’empatia i la convivència en el món de l’esport.

Arxivat a: Esports
Ajuntament

Arxius adjunts