Portada > Actualitat > Notícies > El primer equip de l’Hoquei Club Piera seguirà un any més a la Nacional Catalana

El primer equip de l’Hoquei Club Piera seguirà un any més a la Nacional Catalana

07/06/2021

Els pierencs van aconseguir aquesta fita diumenge, després de guanyar a la pista del Vic en el tercer i definitiu partit del Play Out de Permanència

L’Hoquei Club Piera ha aconseguit la permanència a la categoria de bronze després de superar el Play Out davant el filial del Vic. Aquest passat diumenge, els jugadors de Raül Ramírez van fer un gran partit i van aconseguir a Osona la victòria que necessitaven per continuar a la Nacional Catalana. Els pierencs van guanyar per 2-6, amb gols de Ferran March, Pep Vilaseca, Dani Fernández i Joan Muntané. Poc abans del final del partit, i veient el resultat al marcador, van començar les abraçades a la banqueta i les llàgrimes d’alegria.

Aquesta ha estat una temporada molt complicada, amb inesperades baixes per raons personals, lesions, contagis per COVID i una competició suspesa a l’octubre. Tot i així cal destacar que jugadors i cos tècnic han fet un gran esforç per assolir l’objectiu de la salvació.

La temporada 2020-2021, però, encara no es dona per tancada. L’equip pierenc haurà de jugar per l’11è i 12è lloc de la Nacional Catalana, en una sèrie, al millor de tres partits, davant el Club d’Hoquei Vilaseca.

Arxivat a: Esports
Hoquei Club Piera permanència
Hoquei Club Piera permanència