Portada > Actualitat > Notícies > Segona jornada de neteja de l’entorn organitzada pel Banc de Temps de Piera

Segona jornada de neteja de l’entorn organitzada pel Banc de Temps de Piera

07/06/2021

Una quinzena de persones van participar dissabte en aquesta activitat que pretenia conscienciar la ciutadania sobre la importància de mantenir net el nostre patrimoni natural

El passat dissabte, dia 5 de juny, es va dur a terme la segona jornada de neteja de l’entorn organitzada pel Banc de Temps de Piera. Una quinzena de persones van participar en aquesta activitat i van netejar un tram d’uns 200 metres en el qual van trobar residus molt diversos com guants d’un sol ús, voluminosos, plàstics, excrements de gossos i, fins i tot, saques plenes de brossa que algú hauria deixat un cop recollida. Un cop finalitzada la neteja, les persones que així ho volguessin i haguessin portat menjar, podien quedar-se a dinar al voltant de la font del Prat. 

El Banc de Temps de Piera es va posar en marxa l’any 2012 amb la voluntat de fomentar el voluntariat i la cooperació entre persones per aconseguir un món més solidari. En aquesta ocasió, l’objectiu era convidar a la ciutadania a recollir residus per mantenir net el nostre patrimoni natural. Des de l’entitat consideren que és necessari treballar per reduir la generació de residus i que és responsabilitat de tothom, institucions, empreses i particulars, aconseguir un model de «residu zero». 

 

Arxivat a: Medi ambient
Jornada de neteja de l'entorn
Jornada de neteja de l'entorn
Jornada de neteja de l'entorn
Jornada de neteja de l'entorn