Portada > Actualitat > Notícies > Concert de final de curs del projecte UIUI a l’escola Creixà

Concert de final de curs del projecte UIUI a l’escola Creixà

09/06/2021

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel centre educatiu i l’Aula Municipal de Música que vol que tots els infants tinguin la possibilitat d’aprendre a tocar un instrument

El passat divendres, dia 4 de juny, es va celebrar el concert de final de curs del projecte Un Infant, Un Instrument (UIUI), que es desenvolupa a l’escola Creixà. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre l'Aula Municipal de Música i el centre educatiu que té com a objectiu democratizar i fer possible que tots els infants tinguin accés a l'aprenentatge instrumental.

Cada setmana, dos professors de l’aula s’apropen a l’escola Creixà per ensenyar l’alumnat de 3r i 4t de primària a tocar un instrument com pot ser la trompeta, la trompa, el trombó, el clarinet i el saxo.

Aquest projecte està inclòs dins el programa araArt del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Educació
Concert projecte UIUI Creixà
Concert projecte UIUI Creixà