Portada > Actualitat > Notícies > Uns 270 ciclistes d’arreu de Catalunya van participar en l’eBike Tour Anoia

Uns 270 ciclistes d’arreu de Catalunya van participar en l’eBike Tour Anoia

10/06/2021

La prova va arribar dissabte al Bedorc i al nucli de Piera on els esportistes van dinar i descansar per continuar el seu camí en direcció a Castellolí i La Pobla de Claramunt

L’eBike Tour Anoia va aplegar el passat cap de setmana 270 participants arribats de tota Catalunya. Es tracta d’una activitat no competitiva que es va realitzar amb bicicleta de muntanya i que convidava a descobrir el patrimoni, la natura i la gastronomia del de la comarca de manera sostenible. L’esdeveniment, impulsat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Igualada, amb la implicació d’Anoia Turisme, comptava també enguany amb la col·laboració dels ajuntaments de Capellades, Piera, Castellolí i La Pobla de Claramunt, així com la Unió Empresarial de l’Anoia i Igualada Comerç.

La primera etapa, que es va fer dissabte, va tenir 67 km i 1.800 m de desnivell positiu. Els ciclistes van sortir d’Igualada cap a La Pobla de Claramunt i La Torre de Claramunt, i van parar a esmorzar a la Font Cuitora de Capellades. A continuació, van seguir per les vinyes i boscos de Cabrera d’Anoia fins arribar al Bedorc. Allà van remuntar els meandres de la riera fins a Piera, on els hi esperava un espai on dinar i recarregar energia. A la tarda, van seguir en direcció a Castellolí i La Pobla de Claramunt, abans de tornar a Igualada per gaudir d’una degustació de productes del territori. Diumenge es va celebrar la segona etapa, de 52 km i 1.300 m positius, que també va sortir d’Igualada i va passar per Òdena i Castellolí abans de fer el camí de tornada a la capital de la comarca, on els esperava un vermut musical.

Arxivat a: Esports, Turisme
eBike Tour Anoia
eBike Tour Anoia
eBike Tour Anoia