Portada > Actualitat > Notícies > El Consell d’Infants comença l’estiu amb una darrera trobada presencial

El Consell d’Infants comença l’estiu amb una darrera trobada presencial

21/06/2021

Els infants i adolescents d’aquest òrgan participatiu es van retrobar el passat dimecres en un espai a l’aire lliure per fer dinàmiques de grup i valorar el treball realitzat durant el curs escolar

El passat dimecres, dia 16 de juny, es va trobar el Consell d'Infants i Adolescents de Piera abans de les vacances d'estiu. Va ser la primera trobada presencial del consell des de que va esclatar la pandèmia. Els consellers i conselleres tenien moltes ganes de retrobar-se i ells mateixos van ser els que van decidir com havia de ser aquesta reunió. Finalment, va ser en un espai a l’aire lliure en el qual van poder fer dinàmiques de grup i valorar el treball realitzat en el darrer any.

El consell es va dividir en dos grups: infants i adolescents. En cadascun d'ells, els participants van fer diversos jocs on posaven a prova la seva agilitat, cooperació en equip i enginy. També van fer balanç del curs i van expressar com s'havien sentit respecte a la feina realitzada i sobre la seva participació en el consell. Tots van considerar que havia estat una experiència molt enriquidora i divertida però amb la sensació que les trobades virtuals ho van fer tot més estrany i no van facilitar la comunicació.

Així doncs, tots ells  esperen que a partir de setembre les trobades siguin presencials, un fet que ajudarà a fer més dinàmiques participatives i de joc i que els infants i adolescents pugin expressar les seves idees i treball de manera més fluida i profitosa.

Arxivat a: Educació
Consell d'Infants i Adolescents curs 2020-2021
Consell d'Infants i Adolescents curs 2020-2021
Consell d'Infants i Adolescents curs 2020-2021
Consell d'Infants i Adolescents curs 2020-2021