Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a les festes d'estiu al Barri dels Gats

Tret de sortida a les festes d'estiu al Barri dels Gats

22/06/2021

Es van organitzar dos concerts a la plaça de l’Església, una ubicació que es va considerar més segura per poder controlar l’aforament i evitar aglomeracions

El passat dissabte dia 19 de juny es va celebrar la primera festa de l’estiu al Barri dels Gats. Va ser una jornada dedicada a la música, que va incloure un concert-vermut al matí, amb l’actuació del grup Bredda, i a les vuit de la tarda, un segon concert a càrrec del grup La Séptima Trastada.

Aquest any, la festa es va celebrar a la plaça de l'Església, atès que es va considerar que era una ubicació millor per poder controlar l’accés. Es van respectar totes les mesures de seguretat i es va limitar l’aforament, en tot moment, per evitar aglomeracions. 

Amb la celebració del Barri dels Gats es dona el tret de sortida a les festes d’estiu i a totes les activitats socials i culturals habituals en aquestes dates. La següent proposta serà la Festa de la Diversitat, que se celebrarà el dia 3 de juliol.

Arxivat a: Barris, Festes
Festa Barri dels Gats 2021
Festa Barri dels Gats 2021