Portada > Actualitat > Notícies > Els pilots del Moto Club Piera fan podi en el Trial d’Astúries

Els pilots del Moto Club Piera fan podi en el Trial d’Astúries

29/06/2021

Alex Mediñà, David Fabian i Arnau Maura van aconseguir grans resultats en aquesta prova del Campionat d’Espanya que es va disputar a la població asturiana de La Foz de Morcín

Els terrenys del pou miner Monsacro, a la població asturiana de La Foz de Morcín, van ser l’escenari el passat cap de setmana de la segona prova del RFME Campionat d’Espanya de Trial. La competició va incloure zones amb desnivell de terra i pedra, zones de roca i també d’aigua que van posar a prova als pilots de les diferents categories.

Els pilots del Moto Club Piera van aconseguir bons resultats. L’Alex Mediñà va ser el primer en la categoria Cadet i David Fabian en la categoria Júnior. També va pujar al podi l’Arnau Maura, que va quedar segon en la categoria Juvenil A. També van participar-hi altres pilots del club com Sergi Ribau, que va ser sisè en TR2; Pol Mediñà, que es va haver de retirar per una avaria; Marc Piquer, que va ser setè en categoria Júnior; i Genís Forns, que va quedar sisè en la categoria Juvenil B.  

La següent prova del Campionat d'Espanya de Trial se celebrarà els dies 24 i 25 de juliol a la localitat de Pobladura dels Reguerons, a Lleó.

Arxivat a: Esports
Campionat d'Espanya de Trial
Campionat d'Espanya de Trial