Portada > Actualitat > Notícies > Música en directe per gaudir de les nits d’estiu

Música en directe per gaudir de les nits d’estiu

29/06/2021

El cantautor Xavier Pagès obrirà el MEV’2021, un cicle de concerts que omplirà de música els caps de setmana del mes de juliol amb totes les mesures de seguretat davant la Covid

Aquest divendres, dia 2 de juliol, es donarà el tret de sortida al cicle de concerts «Música en Viu». L’Ajuntament ha programat una nova edició d’aquest esdeveniment que mantindrà totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la seguretat del públic assistent. Tots els divendres del mes de juliol, els pierencs i les pierenques podran gaudir de música en directe al Gall Mullat a partir de les 22 hores. 

El primer en actuar serà el cantautor Xavier Pagès, que aquest mateix divendres presentarà el seu nou treball musical ‘Vuit cançons i un bagul de records’, tot i que també oferirà altres temes que han marcat la seva carrera musical; divendres 9 de juliol, Shapie Wells & The Swing Cats, el quartet de swing del moment, presentarà un repertori de temes clàssics del jazz en un format acústic i original: el 16 de juliol actuarà 22 DUO, un duet de versions format per Marina Prades i Oriol Padrós; Sommeliers actuaran el 23 de juliol, cinc noies que ens traslladaran la seva sensibilitat amb temes que mariden jazz i clàssica amb pinzellades de l’univers pop; finalment, el cicle es tancarà el divendres 30 de juliol amb l’actuació de Cesc Freixas, que presentarà el seu disc ‘Memòria’ amb el qual celebra els seus 17 anys damunt dels escenaris.    

Pel que fa a les mesures de prevenció davant la Covid, serà obligatori l’ús de mascareta, caldrà respectar les distàncies de seguretat marcades per l’organització, hi haurà un punt únic d’entrada al recinte que s’habilitarà 30 minuts abans de l’inici de l’actuació per evitar aglomeracions, i hi haurà un aforament limitat a 200 persones.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Xavier Pagès

Arxius adjunts