Portada > Actualitat > Notícies > El Gall Mullat acull una activitat en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI+

El Gall Mullat acull una activitat en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI+

06/07/2021

Al taller de martells, plomes i xapes es va afegir una concentració a la plaça de l’Ajuntament en condemna de l’assassinat de Samuel, un jove de 24 anys de la Corunya

El jovent de Piera es va sumar a la commemoració del Dia Internacional pels Drets del col·lectiu LGTBI+, participant en un taller de martells, plomes i xapes que es va organitzar dilluns dia 5 de juliol al Gall Mullat. L’activitat  pretenia donar visibilitat a la diversitat sexual i de gènere i prevenir la lgtbifòbia mitjançant la creativitat i la imaginació, a través de l'elaboració de xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions. 

A les 20 hores, es va convocar una petita concentració a la plaça de l’Ajuntament per adherir-se a la convocatòria feta per l'Observatori Contra l'homofòbia i Plataforma LGTBIcat en condemna de l'acte d'odi que va acabar fa només uns dies en l'assassinat de Samuel, un jove de 24 anys de la Corunya. 

Arxivat a: Igualtat de gènere
Taller i concentració LGTBI+
Taller i concentració LGTBI+
Taller i concentració LGTBI+
Taller i concentració LGTBI+
Taller i concentració LGTBI+
Taller i concentració LGTBI+
Taller i concentració LGTBI+