Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament reclama a Endesa millores en la xarxa elèctrica

L’Ajuntament reclama a Endesa millores en la xarxa elèctrica

08/07/2021

La reunió celebrada el passat dimarts va servir per marcar les futures línies d’actuació i les inversions necessàries per a garantir un bon servei a la ciutadania

El dia 6 de juliol, el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Javier Perellón, acompanyat de tècnics municipals, es va reunir amb representants de la Diputació de Barcelona i de la companyia Endesa per analitzar la qualitat del subministrament elèctric a la vila de Piera, posant especial atenció als nuclis perifèrics. La voluntat era estudiar possibles vies de col·laboració per millorar el servei que es presta actualment a la ciutadania. 

La trobada va tenir el seu origen en les reclamacions presentades davant el Servei públic de Consum de l’Ajuntament, que ha rebut 126 de veïns i veïnes de Can Claramunt i 96 del Portell, en les quals les persones afectades es queixen de contínues interrupcions del subministrament elèctric i d’oscil·lacions de l’ona de tensió. 

La reunió va servir per marcar les futures línies d'actuació així com les inversions necessàries que es duran a terme a la vila per a la millora de la xarxa de subministrament elèctric. 

 

 

Arxivat a: Obres i serveis
Reunió Ajuntament-Diputació-Endesa