Portada > Actualitat > Notícies > Noves convocatòries de selecció de personal per a la incorporació immediata al cos de la Policia Local de Piera

Noves convocatòries de selecció de personal per a la incorporació immediata al cos de la Policia Local de Piera

15/07/2021

Es posa en marxa un nou procés selectiu per cobrir un lloc de treball de sergent i cinc places d’agent de la Policia Local, mitjançant comissió de serveis, amb incorporació immediata durant el mes d'agost

Aquesta convocatòria entra dins del pla d’incorporació d’agents previst per aquesta legislatura per reforçar el cos de la Policia Local, amb la voluntat d’ampliar la plantilla i seguir mantenint la seguretat a la vila. El passat mes de desembre es va iniciar una convocatòria de 3 agents, dels quals, un s’ha d’incorporar aquest mes de juliol, i dos més al mes d’octubre. A aquesta se li ha de sumar l’actual convocatòria en comissió de serveis per cobrir cinc places d’agent i una de sergent, que es podran incorporar de forma immediata aquest estiu. Així doncs, aquest 2021 està previst que s’incorporin un total de 8 agents i un sergent al cos policial deixant la plantilla amb 19 efectius.

Les noves convocatòries, que s’han publicat ja al Butlletí Oficial de la província de Barcelona, preveuen cobrir un lloc de treball de sergent i cinc llocs d’agent de la Policia Local de l’Ajuntament de Piera mitjançant comissió de serveis.  

Entre els requisits per poder optar a aquests llocs de treball hi ha tenir la ciutadania espanyola, comptar amb una titulació mínima i haver complert 18 anys i no superar l’edat de jubilació forçosa. El procés de selecció inclourà una valoració de determinades condicions de formació, mèrits o nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial a exercir. Si es considera necessari, es podrien fer entrevistes per verificar el perfil professional de les persones candidates.  

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 26 de juliol.

 Podeu consultar les bases de la convocatòria en els enllaços adjunts. 

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Comissaria Policia Piera