Portada > Actualitat > Notícies > Aina Munné es proclama 8a en el Campionat d’Espanya sènior

Aina Munné es proclama 8a en el Campionat d’Espanya sènior

19/07/2021

La patinadora del Club Patinatge Piera ha participat aquest cap de setmana en aquesta competició que s’ha celebrat a la localitat de Parets del Vallès

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Parets del Vallès , el Campionat d’Espanya sènior de patinatge artístic, en el qual el Club Patinatge Piera ha estat representat per la patinadora Aina Munné González, que s’ha proclamat 8a, i els seus entrenadors, el mundialista Sergio Canales, que aquest any ha fitxat pel club pierenc, i la Begoña Hornero, que porta al club més de 14 anys. Així han tancat una temporada excel·lent durant la qual s’ha aconseguit un subcampionat de Barcelona, la classificació directa al campionat d’Espanya després de participar en el campionat de Catalunya i classificar-se en el top ten del Campionat d’Espanya, en el qual hi participaven patinadores d’altíssim nivell. Ara, l’Aina es prepara per a competicions a nivell europeu i mundial en xou petit.

Des de l’Ajuntament i des del club se’ls vols felicitar per la gran feina que estan fent, pel gran nivell que estan assolint els patinadors i patinadores i per portar el nom de Piera arreu.

Arxivat a: Esports
Aina Munné
Aina Munné
Aina Munné
Aina Munné