Portada > Actualitat > Notícies > El Club de Feina reprèn l’atenció presencial

El Club de Feina reprèn l’atenció presencial

19/07/2021

Aquest mes de juliol s’ha tornat a obrir aquest espai que s’ha traslladat a La Nau i que s’oferirà tots els dimarts d’11 a 13 hores amb cita prèvia

A causa de les restriccions sanitàries, actualment només es podia accedir al Club de Feina a través d’internet.  Després d’uns mesos en aquesta situació, aquest mes de juliol s’ha reprès l’atenció presencial en una nova ubicació. La Nau (carrer Copèrnic, 12), ubicada al polígon industrial de Piera Aula 2, acollirà aquest espai tots els dimarts d’11 a 13 hores. Les persones usuàries del servei local d’ocupació hi podran accedir sempre i quan demanin cita prèvia.

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Recordem que el club de feina és un espai que permet fer una recerca de feina activa i autònoma a persones en situació de desocupació. El servei posa a disposició de les persones usuàries recursos i eines per a la recerca de feina, que s’acompanyen d’un assessorament tècnic i del suport d’eines informàtiques. Així, doncs, a través del Club de Feina els pierencs i les pierenques poden accedir a les ofertes de la borsa de treball local, consultar borses de treball externes i rebre informació sobre tècniques de recerca de feina, assessorament tècnic i orientació formativa i laboral per afavorir la seva incorporació al mercat de treball.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Noves oportunitats laborals