Portada > Actualitat > Notícies > Un salt per l’esclerosi múltiple

Un salt per l’esclerosi múltiple

21/07/2021

Diumenge es van recollir 122,50 euros per a la investigació d’aquesta malaltia gràcies a la venda d’entrades i a la parada que es va instal·lar a la piscina durant tota la jornada

El passat diumenge 18 de juliol, La Piscina de Piera es va adherir a la campanya solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, una proposta que convidava la ciutadania a mullar-se i nedar metres per a la recerca i la investigació d’aquesta malaltia. Una trentena de persones van participar en el salt a l’aigua, entre les quals hi havia l’alcalde, Josep Llopart, i el regidor d’Esports, Jordi Pau.

S’han destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple 122,50 euros, dels quals 85,50 provenen de la venda d’entrades i 37 euros dels beneficis obtinguts amb la instal·lació d’una parada on es podia adquirir material de bany. La ciutadania encara pot col·laborar en la campanya adquirint productes del catàleg en línia.

Arxivat a: Salut
Mulla't per l'esclerosi múltiple