Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana Jove s’adapta a l’actual situació sanitària

La Setmana Jove s’adapta a l’actual situació sanitària

27/07/2021

Un joc de pistes, el cinema a la fresca i descomptes a la Piscina de Piera formen part de la programació d’enguany

La cinquena onada de la pandèmia ha provocat que la Setmana Jove de Piera s’hagi hagut de replantejar respecte a la primera previsió que s’havia realitzat des de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de l'Eixam de Piera i Jovent de Piera, per tal de garantir el compliment de les noves restriccions establertes. La programació redueix així les activitats previstes entre els dies 2 i 8 d’agost i s’estableixen totes les mesures sanitàries necessàries per a evitar contagis.

El programa inclou un joc de pistes, el GPS Track, per a grups de fins a 6 participants a partir dels 12 anys. L’activitat es realitzarà el 2 d'agost a les 18 h a través d’una aplicació mòbil que proposa una sèrie de proves pel poble amb l'objectiu d’enderrocar la macro empresa fictícia de tabac, alcohol, cànnabis i begudes energètiques, TABEC S.A. Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a través del formulari que trobareu aquí. A més d’un premi per a l’equip guanyador també s’oferiran obsequis a la resta de participants.

Cinema a la fresca i descomptes a la piscina

La setmana també inclou dues projeccions de cinema a la fresca a la pista del Gall Mullat. La primera serà el film d’animació de Pixar “Soul” el 6 d’agost a les 21.30 h i a la mateixa hora, l’endemà 7 d’agost es podrà veure “Joker”.

Finalment cal destacar que durant la setmana, del 2 al 8 d’agost, els infants i joves podran gaudir de descomptes del 50 % a la Piscina de Piera.

Arxivat a: Joventut
Setmana Jove
GPS Track
Joker
Soul