Portada > Actualitat > Notícies > L’Associació de Donants de Sang de l’Anoia es reuneix amb representants municipals

L’Associació de Donants de Sang de l’Anoia es reuneix amb representants municipals

05/08/2021

La trobada coincidia en el temps amb una nova campanya de donacions a Piera de la que prenien part un centenar de persones

Actualment la Federació Catalana de Donants de Sang (FCDS) treballa en un projecte per tal de retre homenatge als donants de sang de cada municipi. Amb la voluntat de donar a conèixer aquesta iniciativa al nostre Ajuntament, els representants de l’Associació de Donants de Sang de l'Anoia, Antoni Miranda, secretari de l’associació, i Abel Sánchez, delegat de Piera, es trobaven amb l’alcalde, Josep Llopart, i amb la regidora de Sanitat i Benestar Animal, Montserrat  Porras. Durant la reunió es va exposar la possibilitat  que l’Ajuntament col·labori en el patrocini d’un element visual dedicat a les persones que realitzen donacions de sang. L’any 2020 eren 250 les persones que estaven censades al nostre municipi com a donants.

Es dona la circumstància que els dies 26 i 27 de juliol ha tingut lloc la darrera de les campanyes de donació a la nostra població. En aquesta ocasió han estat 99 les persones participants, la qual cosa permetrà beneficiar a 270 pacients.

Arxivat a: Salut
Gràcies per donar sang