Portada > Actualitat > Notícies > Llum verda al Document Únic de Protecció Civil Municipal

Llum verda al Document Únic de Protecció Civil Municipal

05/08/2021

El DUPROCIM estableix les actuacions a desenvolupar davant de tots els riscos que puguin afectar el conjunt de la població

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat el Document Únic de Protecció Civil Municipal, el DUPROCIM. Aquest document té com a principal objectiu establir de quina manera actuar davant les pos­sibles situacions d’emergència que es poden donar a la vila.

El nostre és un dels municipis que te­nen l’obligació de disposar del DUPROCIM per fer front a riscos com les emergències associades a malalties transmissibles, a onades de fred o calor,  a la concentració de persones, o les derivades de situacions que estan subjectes a plans especials.

A banda del document també s’ha aprovat el contingut mínim necessari per a l’elaboració i ho­mologació del Pla de protecció civil municipal.  Piera compta amb un pla d’actuació municipal per a incendis forestals —aprovat l’any 1998— que està obsolet, un pla bàsic d’emergències municipal —homologat l’any 2012— i l’ADF, formada l’any 1998.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
DUPROCIM