Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de vacunació al CAP de Piera sense cita prèvia

Jornada de vacunació al CAP de Piera sense cita prèvia

26/08/2021

El proper 1 de setembre, les persones de 20 a 40 anys que encara no s’hagin vacunat, podran fer-ho sense necessitat de demanar hora al Centre d’Atenció Primària

El proper dimecres, dia 1 de setembre, el Centre d’Atenció Primària de Piera oferirà la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia a totes les persones de 20 a 40 anys que encara no ho hagin fet. Les persones que estiguin en aquesta franja d’edat, podran rebre una dosi de la vacuna contra la Covid-19 a les instal·lacions del centre de salut de 9.30 a 19 hores, o fins que s’exhaureixi l’estoc disponible. La crida va destinada als veïns i les veïnes de Piera i dels Hostalets de Pierola.Recordem que per assistir a aquesta convocatòria no cal demanar cita prèvia.

Aquesta marató de vacunació no és la primera que es fa a Piera aquest estiu. El passat 15 de juliol, el pavelló poliesportiu El Prat va acollir una primera jornada destinada a les persones majors de 40 anys que, per diversos motius, no estiguessin encara vacunades. En un únic dia es van subministrar 738 dosis de Janssen i Pfizer.

Arxivat a: Salut
Campanya vacunació