Portada > Actualitat > Notícies > Redescobrint el sistema solar a través d’un planetari mòbil

Redescobrint el sistema solar a través d’un planetari mòbil

01/09/2021

El proper dia 3 de setembre s’oferirà aquesta activitat que inclourà sessions cada hora al Teatre Foment i una observació del cel a la nit al Camp Municipal d’Esports

Aquest divendres, el Teatre Foment de Piera acollirà un planetari mòbil, una activitat accessible i segura que convida la ciutadania a redescobrir el sistema solar i viatjar en l’espai i el temps per conèixer l’univers. El planetari oferirà sessions cada hora entre les 11 i les 20 hores (amb un descans de 14 a 16 hores), i aquestes tindran una durada aproximada de 15 minuts. L’activitat serà gratuïta però l’aforament serà limitat, així que serà necessari fer una inscripció prèvia. 

La iniciativa inclou la possibilitat de participar en una sessió d’observació a l’aire lliure que es farà a la nit al Camp Municipal d’Esports. Aquesta començarà a les 21.30 hores i permetrà conèixer les constel·lacions i mitologies que es dibuixen en el nostre cel nocturn. 

Les persones que hi vulguin participar, poden fer la inscripció trucant al telèfon de l’Ajuntament, al 93 778 82 00.

Arxivat a: Cultura
Planetari mòbil

Arxius adjunts