Portada > Actualitat > Notícies > Obertes noves convocatòries per cobrir tres places a l’Ajuntament de Piera

Obertes noves convocatòries per cobrir tres places a l’Ajuntament de Piera

03/09/2021

Es treballa per seleccionar un enginyer i un enginyer tècnic per a l’àrea de Serveis Territorials i un altre enginyer tècnic, amb caràcter d’urgència, per garantir la prestació de serveis essencials

L’Ajuntament de Piera ha publicat les bases de nous processos de selecció per cobrir tres places i constituir les respectives borses de treball, que permetin agilitzar les contractacions en cas de necessitar cobrir baixes, substitucions temporals o futures vacants.

Una de les places és de tècnic/a mitjà, que ocuparia el lloc d’Enginyer tècnic a l’àrea de Serveis Territorials. La selecció es farà mitjançant un sistema de concurs oposició lliure, al qual es poden presentar totes les persones que tinguin la corresponent titulació i compleixin amb els requisits establerts a les bases de la convocatòria.  

La segona és una pla d’enginyer/a, amb nomenament de funcionari/ària de carrera, també per a l’àrea de Serveis Territorials. Les funcions que haurà de desenvolupar aquestes persones seran les pròpies d’un enginyer municipal.

En aquests dos casos, en els quals s’utilitzarà el mateix sistema de selecció, les persones que vulguin presentar la sol·licitud tindran 20 dies naturals per a fer-ho, fins al proper 23 de setembre.

La tercera convocatòria vol seleccionar personal per cobrir un lloc d’enginyer tècnic. Aquest procediment té caràcter d’urgència per la necessitat de garantir la prestació de serveis essencials, per això que es farà mitjançant un concurs de mèrits. En aquest cas, les persones que vulguin presentar-se al procés de selecció tindran per a fer-ho un termini de 10 dies, fins al 13 de setembre.

En els tres casos, les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’Ajuntament de Piera o a través de la Seu Electrònica.

Podeu consultar les bases de les tres convocatòries en els enllaços adjunts. 

Arxivat a: Empresa i ocupació
Selecció de personal