Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament incorpora un tècnic per dinamitzar el jovent

L’Ajuntament incorpora un tècnic per dinamitzar el jovent

27/09/2021

El nou tècnic de Joventut treballarà per implicar els nois i noies en el dia a dia de la vila i oferirà assessorament a l’alumnat dels instituts públics

Aquesta setmana s’ha incorporat a l’Ajuntament de Piera un tècnic de Joventut. Es tracta d’un càrrec nou atès que fins ara eren les entitats juvenils les encarregades d’organitzar activitats en època festiva. La seva contractació és una aposta del consistori per dinamitzar la gent jove i desenvolupar projectes buscant el consens del col·lectiu.

Segons la regidora de Joventut, Carme González, el principal objectiu del govern municipal és escoltar la gent jove. La incorporació d’un tècnic és el primer pas per fomentar la implicació i la participació del jovent en el dia a dia del municipi. A més, és necessari comptar amb aquest col·lectiu, atès que ha estat un dels més afectats per la pandèmia pel que fa a relacions socials, estudis i oci.  

El tècnic municipal, Pere Riba, també s’encarregarà de fer tasques d’assessorament a l’alumnat dels instituts públics de la vila tractant temes com la sexualitat, les drogues i l’àmbit laboral.

D’altra banda, Piera comptarà amb un nou espai dedicat exclusivament al jovent, que estarà situat en una de les naus de Cal Sanahuja. Seran gairebé 200 metres quadrats, amb possibilitat de dividir el local en dues sales mitjançant una porta corredissa. Vol ser un espai on la motivació i l’aprenentatge siguin els principals motors de les activitats que s’hi desenvolupin. S’espera que pugui entrar en funcionament durant el primer trimestre de l’any vinent.

Arxivat a: Joventut
Tècnic de Joventut