Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia la campanya de vacunació contra la grip

S’inicia la campanya de vacunació contra la grip

25/10/2021

El Casal per a Joves i Grans es converteix novament en un punt de vacunació per evitar que el virus de la grip i el de la Covid puguin afectar les persones més vulnerables

Aquesta setmana es posa en marxa la campanya de vacunació contra la grip. Sota el lema ‘Aquest hivern no t’arrisquis, vacuna’t ara contra la grip’, des del Departament de Salut es vol protegir les persones més vulnerables i disminuir al màxim la possible incidència del virus en els grups de risc. A més, es considera que aquestes persones veuen incrementat per dos el risc de mortalitat en cas de patir una coinfecció per grip i per la Covid. 

En aquest sentit, es recorda que és important que es vacunin de la grip les persones majors de 60 anys, aquelles que pateixin alguna condició de salut prèvia considerada de risc, les dones embarassades o que faci menys de 6 mesos que hagin donat a llum, i els professionals sanitaris o que treballen en oficines de farmàcia o institucions d’atenció geriàtrica. També s’han de vacunar les persones que conviuen amb algú considerat de risc i els infants entre els 6 mesos i els 2 anys que tinguin antecedents de prematuritat. 

El Casal per a Joves i Grans es converteix novament en un punt de vacunació. De dilluns a dimecres atendrà les persones que tinguin entre 60 i 70 anys que s’hagin de vacunar de la grip. Els dijous i els divendres serà el torn de les persones majors de 70 anys que rebran dues punxades: la vacuna de la grip i la tercera dosi de la vacuna contra la Covid. Aquest punt de vacunació estarà obert de dilluns a dimecres de 9 a 13.30 h i de 15 a 19.30 h, i els dijous i divendres només al matí de 9 a 13.30 h. 

Per a rebre la vacuna contra la grip és necessari demanar cita prèvia. Cal fer-ho a través del web citasalut.gencat.cat o a través de l’opció “Cita Prèvia” de La Meva salut.

Arxivat a: Salut
Vacunació de la grip

Arxius adjunts