Portada > Actualitat > Notícies > L’Associació Jovent de Piera celebra la Castanyada

L’Associació Jovent de Piera celebra la Castanyada

03/11/2021

El passat dissabte, l’entitat juvenil va organitzar una festa al pati de La Moreneta Espai Cultural amb ambientació musical a càrrec de dos dj’s locals

El dia 30 d'octubre, l’entitat Jovent de Piera va organitzar “el Tardeo Castanyer”, un acte entorn de la Castanyada que es va celebrar de 17 a 21 hores al pati de La Moreneta Espai Cultural, a la rectoria de la Parròquia Santa Maria de Piera. L'associació juvenil va vendre tota mena de menjar i begudes i va compartir l’espai amb l’alumnat de 4t d'ESO de l'Escola Acadèmia Apiària, que va vendre castanyes i pastissos per recaptar diners per al viatge de final de curs.

 La tarda va estar marcada per la música de dos dj's locals, Albert Rovira i Merlín DJ. L'organització de Jovent de Piera va quedar molt satisfeta en veure que tanta gent del poble assistia a l'esdeveniment, ja que des del Cap d'Any del 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19, no havien tingut l'oportunitat d'organitzar nous actes per al jovent de la vila.

Arxivat a: Joventut
Tardeo Castanyer
Tardeo Castanyer
Tardeo Castanyer
Tardeo Castanyer