Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per instal·lar una parada a la Fira de Santa Llúcia 2021

Inscripcions obertes per instal·lar una parada a la Fira de Santa Llúcia 2021

10/11/2021

Les persones interessades en participar activament en la celebració, prevista per al dia 11 de desembre, han d’omplir un formulari que trobaran al web municipal

El dia 11 de desembre se celebrarà una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Piera amb la voluntat de dinamitzar el comerç local. La fira preveu comptar amb parades instal·lades al carrer on es vendran productes diversos i una programació d’activitats i propostes per a visitants de totes les edats que serviran per donar la benvinguda al Nadal.

Des del consistori es convida a tothom a gaudir de la fira. Més enllà de passejar-hi i adquirir els productes que s’hi ofereixen, els pierencs i pierenques poden participar-hi activament instal·lant una parada amb ambientació nadalenca. Les persones interessades han d’omplir el formulari adjunt amb les seves dades i explicant les característiques de la parada. Podeu inscriure-us fins al 24 de novembre.

Arxivat a: Fires
Fira de Nadal