Portada > Actualitat > Notícies > Una festa per potenciar la producció local d’oli

Una festa per potenciar la producció local d’oli

11/11/2021

El cap de setmana del 20 i 21 de novembre s’oferiran diferents propostes com visites als trulls, activitats familiars i tasts d’olis

L'Ajuntament de Piera està treballant per recuperar la Festa de l’Oli i dedicar el mes de novembre a la producció d’oli d’oliva, donant suport a les empreses locals que elaboren aquest producte a la nostra vila. Aquesta edició se celebrarà el cap de setmana dels dies 20 i 21 de novembre i vol donar més protagonisme als productors. 

Tant dissabte com diumenge es podrà visitar la finca El Violinista, fent un recorregut per les oliveres de la Finca de Mas Marquet amb tast d’oli novell inclòs. L’activitat tindrà un preu de 4 euros i caldrà fer una reserva prèvia. Hi haurà dos torns diaris: a les 11 i a les 12.30 hores. 

Diumenge 21, a partir de les 10 hores, es podran visitar els trulls de Piera i degustar el seu oli novell. I d’11 a 13 hores, s’oferirà una activitat familiar al Maset de la Costa. Es convidarà els infants a trobar el seu tió i a celebrar-ho amb un tast del seu oli acompanyat de pa amb xocolata. Aquesta activitat tindrà un preu de 20 euros i caldrà reservar prèviament trucant al 687 861 356 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb aquest programa d’activitats es pretén potenciar l’oferta oleoturística de la vila i que les persones visitants puguin conèixer els productes que s’elaboren dins el nostre territori, així com el procés d’elaboració de l’oli des dels seus orígens.

Arxivat a: Festes
Festa de l'oli