Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de l'espai de dol gestacional i perinatal al cementiri nou

Inauguració de l'espai de dol gestacional i perinatal al cementiri nou

19/11/2021

L’espai compta amb un arbre dels records i amb una placa commemorativa per tal de donar servei a les famílies que han tingut aquest tipus de pèrdua

Ahir dijous, 18 de novembre, es va inaugurar el nou espai de dol gestacional i perinatal al cementiri nou de la vila, una zona que compta amb un arbre dels records, en concret una olivera, i una placa commemorativa amb la frase “No cal que sigui fosc per veure petites estrelles". Aquest és el lema de l'Associació Little Star, present a l'acte, i que va néixer amb l'objectiu de donar visibilitat a les morts perinatals i gestacionals.

L’acte inaugural va comptar amb els parlaments de la regidora de Salut, Montse Porras, de la fundadora de l'Associació Little Star i de la Rosa Ferrer, llevadora amb molts anys d'experiència a la vila. Al final de l'acte es va deixar volar un conjunt de globus blancs amb l'estrella de l'entitat cap al cel. L'Aula Municipal de Música també va participar-hi posant música ambiental a càrrec d’un violinista.

 Amb el de Piera, ja en son 17 el total d'arbres dels records presents als cementiris de la Catalunya Central.

Arxivat a: General
Espai de dol perinatal
Espai de dol perinatal
Espai de dol perinatal
Espai de dol perinatal