Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida d’uns tallers per afavorir la recerca de feina de les persones desocupades

Bona acollida d’uns tallers per afavorir la recerca de feina de les persones desocupades

25/11/2021

Durant el darrer trimestre de l’any s’han programat tres tallers destinats a millorar les competències de les persones usuàries del Servei d’Ocupació Local

La setmana passada, els dies 18 i 19 de novembre, es va tancar un cicle de tallers impartits pel Servei d’Ocupació Local amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Durant aquest darrer trimestre de l’any s’han ofert un total de tres tallers destinats a les persones usuàries del Servei d’Ocupació Local amb la voluntat d’afavorir el procés de recerca de feina.

Les sessions s’han centrat en la millora de les competències digitals amb els tallers “Tot el que necessites per moure’t per internet “ i “Com ser seleccionat a Infojobs: 70% d’efectivitat”. Així mateix, també s’ha ofert el taller “Entrevista curricular versus entrevista per competències” per a la millora de les eines per afrontar una entrevista de feina.

Tenint en compte el resultat obtingut en les avaluacions de les persones que han participat en els tallers, aquests han tingut una molt bona acollida.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Recerca de feina