Portada > Actualitat > Notícies > Entra en vigor l’ampliació de l’ús del certificat Covid

Entra en vigor l’ampliació de l’ús del certificat Covid

03/12/2021

Des d’avui divendres, és necessari disposar d’aquest document per poder accedir a l’interior de restaurants, gimnasos i residències de la gent gran

El Govern de la Generalitat ha decidit ampliar l’ús del passaport Covid més enllà de l’oci nocturn com a resposta a l’increment de la incidència del virus, que està creixent de manera preocupant en els darrers dies. Des d’aquesta passada matinada, es demana el Certificat Covid Digital de la UE a totes les persones que vulguin accedir als interiors de bars i restaurants, gimnasos i centres esportius i a les persones visitants de les residències de la gent gran. Els menors de 12 anys queden exempts d’aquesta obligació perquè encara no se’ls hi ha obert la convocatòria de vacunació. 

El document es pot descarregar a través de l’aplicació de La Meva Salut i del web lamevasalut.gencat.cat. Es recomana descarregar-lo un sol cop i guardar-lo per evitar col·lapsar el sistema. Un cop donats d’alta a La Meva Salut, trobareu el certificat a les seccions Informes i resultats i també a Vacunes i certificat COVID digital UE.

Us el podeu descarregar si esteu vacunats o vacunades de la Covid, amb una prova diagnòstica negativa o si heu passat la Covid en els últims sis mesos.

Es recorda a la ciutadania la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció com el rentat de mans, la distància de seguretat i fer un ús correcte de la mascareta.

Arxivat a: Salut
Certificat vacunació Covid19
Certificat vacunació Covid19