Portada > Actualitat > Notícies > Avancen a bon ritme els treballs d’asfaltatge en diferents punts de la vila

Avancen a bon ritme els treballs d’asfaltatge en diferents punts de la vila

15/12/2021

Actualment les màquines continuen treballant als barris de Can Mata, Can Canals, Can Claramunt i a diversos carrers del nucli urbà

Es compleixen dos mesos des que es van iniciar les obres d’asfaltatge al nucli urbà i als barris, un projecte que es considera la inversió més gran mai realitzada per garantir el manteniment dels carrers de la vila.

Fins al moment, els treballs avancen a bon ritme i s’estan desenvolupant tant al nucli com als barris. Les màquines d’asfaltatge continuen treballant a Can Mata, Can Canals, Can Claramunt i al nucli urbà. De forma paral·lela, en aquests mateixos barris, i sempre que sigui necessari, es farà una substitució de les canonades d'aigua per generar més cabal i pressió als habitatges.

Es preveu que les obres al Castell de la Ventosa comencin després de festes. Durant el període nadalenc, les màquines s'aturaran per evitar molèsties als veïns i les veïnes i també a l'eix comercial del nucli.

Arxivat a: Obres i serveis
Treballs d'asfaltatge