Portada > Actualitat > Notícies > La Televisió de Piera aconsegueix recaptar 1.825 euros per a La Marató

La Televisió de Piera aconsegueix recaptar 1.825 euros per a La Marató

21/12/2021

La Gala i la Pregala organitzades per la televisió local van ser tot un èxit i van comptar amb la col·laboració d’entitats, empreses i escoles de ball

Aquest cap de setmana es van celebrar la Gala i Pregala de la Televisió de Piera, dues iniciatives solidàries que pretenien recollir diners per a La Marató de TV3, que dedicava aquesta edició a la salut mental. Divendres, el local social de Can Mas va acollir la Pregala amb una actuació de microteatre i una altra de sevillanes. Diumenge, va ser el Teatre Foment el que es va omplir de pierencs i pierenques que no es van voler perdre l’oportunitat de col·laborar amb aquesta causa. Des de l’organització es vol destacar el comportament dels artistes i del públic assistent que en tot moment va complir amb les mesures de prevenció com mantenir les distàncies entre persones i fer ús de la mascareta. En total, Piera TV va aconseguir recaptar 1.825 euros per a La Marató. 

La Gala va estar presentada per l’Israel Marín i el Carles Muntaner i va comptar amb les actuacions i exhibicions d’una vintena d’entitats, grups i artistes locals. També es va sortejar una panera, que va guanyar l’Anna Blanco.

La televisió de Piera vol agrair la participació de les entitats de la vila, empreses i escoles de ball i dansa, així com el suport de l’Ajuntament i fa extensiu aquest agraïment al públic assistent que va fer possible els dos esdeveniments. L’èxit de les dues convocatòries dona més força que mai a l’organització per continuar treballant en aquest tipus d’activitats que tenen una finalitat solidària.

Arxivat a: Solidaritat
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021
Gala de Piera TV 2021