Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració de les persones usuàries del taller de la memòria

Bona valoració de les persones usuàries del taller de la memòria

22/12/2021

L’Ajuntament treballa per seguir oferint aquest servei durant l’any 2022 amb l’objectiu d’afavorir les capacitats cognitives de les persones participants

Des de la regidoria de la Gent Gran es valora molt positivament el resultat del taller de la memòria que s’ofereix des de l’Ajuntament. Les persones usuàries també han mostrat la seva satisfacció amb aquesta iniciativa que vol afavorir un espai d’estimulació cognitiva per a entrenar la memòria i, alhora, minimitzar l’angoixa que es pateix davant la possible davallada de les capacitats cognitives. 

Els tres grups existents han donat una bona valoració a l’activitat, al material didàctic utilitzat i al professional que imparteix el taller, destacant la seva preparació tècnica,  el foment de la participació i, en general, el desenvolupament de les sessions. L’únic aspecte que caldria millorar és l’espai que no consideren del tot adequat pel soroll i la manca de tranquil·litat.  

Les persones usuàries han demanat a l’Ajuntament l’ampliació del servei amb la voluntat que s’ofereixin més cursos i, si és possible, tinguin una durada més llarga per poder aprofundir més en els continguts. Des del consistori es treballa per poder seguir oferint el servei durant el 2022.

Arxivat a: Gent gran
Taller de la memòria
Taller de la memòria
Taller de la memòria
Taller de la memòria