Portada > Actualitat > Notícies > S'anul·len els actes de Nadal dedicats a infants i jovent

S'anul·len els actes de Nadal dedicats a infants i jovent

23/12/2021

La situació sanitària i les mesures de prevenció anunciades pel govern català han obligat a suspendre activitats com la festa de Cap d’Any o el Saló de la Infància

Degut a l'alça dels contagis durant les últimes setmanes i les recomanacions del Departament de Salut, s'ha decidit anul·lar alguns actes programats per a aquest Nadal. Això inclou la Festa de Nadal del dia 25 de desembre, la Batalla de Gallos del dia 29, la Festa de Cap d'Any de la nit del 31 i el Balloon Piera Cup, programat per al 3 de gener.

Des de Jovent de Piera, la previsió és que durant els mesos vinents i quan la situació sanitària ho permeti, es puguin reprendre alguns d'aquests actes. Per altra banda, el Saló de la Infància, programat per al dia 30, també queda suspès tenint en compte les recomanacions sanitàries.

Degut a l'anul·lació d'aquests actes, l’aparcament de la Nau de Cal Sanahuja, on era previst celebrar els actes del Jovent de Piera,  només tancarà els dies 4 i 5 de gener del 2022.

Arxivat a: Festes
Saló de la infància i la Joventut