Portada > Actualitat > Notícies > S’incorporen dos nous agents a la Policia Local de Piera

S’incorporen dos nous agents a la Policia Local de Piera

23/12/2021

Ahir dimecres van prendre possessió del seu càrrec les dues persones seleccionades a través d’un procés obert que es va iniciar abans de l’estiu

Aquesta setmana s’han incorporat al cos de la Policia Local de Piera dos nous agents. Ahir dimecres van prendre possessió del seu nou càrrec i ja poden començar a exercir les seves funcions a la vila. La selecció del personal s’ha dut a terme a través d’un procés obert que es va iniciar abans de l’estiu. Els dos nous agents s’han incorporat com a funcionaris de carrera i a partir de gener combinaran la seva feina al cos amb la formació a l’Escola de Policia de Catalunya. 

Aquestes noves incorporacions formen part del pla previst per aquesta legislatura per reforçar el cos de la Policia Local, amb la voluntat d’ampliar la plantilla i seguir mantenint la seguretat a la vila. Per al 2022 es preveu obrir tres noves convocatòries: una per seleccionar 5 agents funcionaris, una altra per a la incorporació de 3 caporals per promoció interna i una de sergent.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Nous agents de la Policia Local