Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien els treballs d’instal·lació d’un aparcament tancat per a bicicletes a l’estació de Piera

S’inicien els treballs d’instal·lació d’un aparcament tancat per a bicicletes a l’estació de Piera

07/01/2022

El proper dimarts, 11 de gener, es tallarà el carrer Estació durant unes hores i el carrer Montserrat serà temporalment de doble sentit de circulació

La setmana vinent es duran a terme els treballs de muntatge del bicitancat de Piera, un aparcament tancat i segur per a bicicletes que Ferrocarrils de la Generalitat instal·larà a l’estació de Piera. L’objectiu és facilitar els desplaçaments de casa a l’estació a les persones que fan ús d’aquest transport i, sobretot, als veïns i veïnes que viuen als diferents barris i pobles de Piera.

El muntatge està previst que s’iniciï dimarts dia 11 de gener. En la seva instal·lació hi intervindran un tràiler de grans dimensions que descarregarà el bicitancat i un camió grua, dos vehicles que obligaran a tallar el carrer Estació durant l’horari de treball, de 8 a 18 hores. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de dos o tres dies. Durant aquest temps, i per facilitar la mobilitat a la zona, es permetrà la doble circulació de vehicles al carrer Montserrat, que actualment és d’un únic sentit de baixada. Per a que això sigui possible, no es permetrà l’estacionament de vehicles en aquest tram. El tall de la via pública afectarà també el recorregut de l’autobús urbà.  Des de l’Ajuntament, però, han procurat que aquests treballs no coincideixin amb les obres d’asfaltatge dels carrers propers, que no es preveu que comencin fins la setmana del 17 de gener.

Ferrocarrils de la Generalitat està instal·lant aquest servei a diversos municipis amb l’objectiu d’incrementar el nombre de parades de tren amb aquest sistema i arribar així al màxim nombre de persones usuàries. A Piera, aquest nou aparcament s’emmarcarà en un projecte més ampli en el qual treballa actualment l’Ajuntament amb la voluntat de modernitzar i actualitzar la plaça de l’estació.

Arxivat a: Serveis a les persones
Estació de Piera
Ocupació de la via pública
Ocupació de la via pública