Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració del curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu destinat al jovent

Bona valoració del curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu destinat al jovent

11/01/2022

La primera part del curs s’ha impartit durant els mesos de desembre i gener i hi han participat un total de 28 nois i noies que han accedit a la formació de manera gratuïta

El Curs d'Iniciació a Tècnic Esportiu (CIaTE) ha estat tot un èxit a Piera. Les instal·lacions de l'Institut Escola han albergat durant els mesos de desembre i gener la primera part del curs, que constava d'una part teòrica i una de pràctica. El jovent ha après a organitzar i dinamitzar diversos tipus d'entrenament per a diverses pràctiques esportives, a més de coneixements bàsics de primers auxilis i prevenció de lesions.

La formació, que ha ofert la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Piera de manera gratuïta, ha comptat amb una bona resposta per part de la ciutadania. Les places es van omplir en pocs dies i un total de 28 joves han pogut cursar el CIaTE. La regidora de Joventut, Carme González, considera "tot un èxit la participació i les ganes del jovent per iniciar-se en el món laboral a través de l'esport”. González asegura que durant les visites que va fer als participants del curs va comprobar que “l'ambient era molt bo i el feedback per part dels joves així ho demostrava".

Arxivat a: Joventut
Curs CIaTE
Curs CIaTE
Curs CIaTE
Curs CIaTE